Poiana Cristei, locul uitat de lume, poate fi dezvoltat de un primar liberal: Valentin Mihai

Valentin Mihai este candidatul PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Poiana Cristei. Tânărul de 40 de ani, de profesie inginer mecanic, este susținut de o echipă de oameni serioși și va încerca să-i convingă pe oameni că soluția corectă pentru rezolvarea problemelor în comună este alegerea unui nou primar.

 

Cu susținerea dumneavoastră și împreună cu echipa de consilieri ne propunem mai multe proiecte pentru dezvoltarea și înfrumusețarea comunei noastre. Avem în vedere realizarea rețelei de canalizare (prin fonduri europene sau guvernamentale), forarea unor puțuri în satele Dumbrava, Mahriu, Petreanu și Târâtu, înființarea unei grădinițe cu program prelungit, dar și reamenajarea unui teren sport în satul Poiana Cristei cu unul sintetic și cu nocturnă, la pachet aș spune cu înființarea unei echipe de fotbal juniori. Sunt convins că voi avea sprijinul total al viitorului președinte al CJ Vrancea, domnul Dragoș Ciobotaru”, a precizat Valentin Mihai.

Evident, la Poiana Cristei problemele sunt multe și necesită timp de pus în practică. Însă trebuie să existe un început pentru toate. În ceea ce privește proiectul de alimentare cu apă, absolut necesar, acesta va fi finanțat printr-un proiect derulat de Consiliul Județean Vrancea și va fi executat de către CUP Focșani, urmând a fi finalizat până la finele anului 2026. Printre alte obiective pe care candidatul liberal le are în vedere se numără:

• Turnarea unui covor asfaltic pe drumul comunal Podu Lacului – Poiana Cristei – Dealu Cucului;

• Crearea de noi locuri de joacă și reamenajarea celui existent;
• Un program de colaborare cu școala în care să identificăm copii cu îndeletniciri spre meșteșugărie, sculptură, pictură, IT etc.;
• Reabilitare și extindere Cămin Cultural Poiana Cristei;
• Construire sediu nou Primărie;
• Construire sală de sport modernă în Poiana Cristei (prin CNI);
• Implicare mai intensă în aducerea unui medic de familie;
• Achiziționarea unei mașini de pompieri;
• Înființarea unei mici piețe locale în care cetățenii să-și vândă produsele din gospodăria proprie;
• Înființarea unei firme de prestări servicii subordonată CL, care să execute lucrări de interes public la prețuri corecte și care să ofere locuri de muncă;
• Sprijinirea tinerilor pentru atragerea fondurilor europene în vederea dezvoltării comunei (microferme, agroturism);
• Un proiect mai complex, care cred că se poate realiza, este acela al gazelor naturale (pe o perioadă de 2 mandate);

Lista PNL pentru CL Poiana Cristei: Mihai Valentin, Vlad Iordache, Vulpe Daniel-Iulian, Ciobanu Maricel, Ilinoiu Florin-Marian, Petrea Adrian, Tudor Nicu, Marin Nicușor, Ungureanu Ionuț-Gabriel, Cozan Vasile, Ilinoiu Stoica, Mihai Marian-Cătălin, Istrate Gabriela, Crîngu Adrian-Irinel.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.