ULTIMA ORĂ: Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani are noi membri în Consiliul de Administrație. Se pregătește înlocuirea directorului Constantin Mîndrilă.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a emis astăzi un ordin de ministru prin care au fost înlocuiți reprezentanții Ministerului Sănătății din Consiliul de Administrație al Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Astfel, noii membri sunt Dragoș Cozma (medic stomatolog, foto stânga), Alexandru Ciprian Epure (consilier județean PNL, foto dreapta jos) și Ana Maria Dimitriu (consilier local PNL, foto dreapta).

Aceștia i-au înlocuit pe Laura Petcu, Georgiana Lăutaru și Andrei Bucșan (așa cum apar pe site-ul Spitalului Județean). Președinte al CA este consilierul local PSD, Mihai Nedelcu.

Din Consiliul de Administrație mai fac parte ca invitați directorul spitalului Constantin Mîndrilă (foto sus alături de Oprișan și Dăncilă), medicul Maria Săpunaru (Colegiul Medicilor) și asistentul medical Claudiu Grosu (Sindicatul SANITAS). Secretariatul este asigurat de Vasilica Munteanu (economist).

În curând, directorul spitalului ar putea fi înlocuit din funcție, în condițiile în care a mai fost demis de două ori pentru deficiențe manageriale și a fost repus în funcție cu sprijinul lui Oprișan. (Teodor PETRICEANU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.