ANUNȚ de ANGAJARE! Vrei să devii polițist de penitenciare?

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, recrutează candidaţi în vederea participării la concursul pentru încadarea ca polițist de penitenciare, pentru următoarele posturi din cadrul Penitenciarului Focșani:

– 5 posturi agent operativ;

Termenul de înscriere și de depunere a dosarului de concurs este de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 28 aprilie 2023, inclusiv, ora 15.00.

În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00-15.00.
Concursul se va organiza şi desfăşura în cadrul Penitenciarului Focșani în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului justiției nr. 3065/C din 23 iulie 2020 pentru aprobarea Regulamentului privind modul de organizare şi desfăşurare a concursurilor/examenelor de ocupare a posturilor vacante de poliţist de penitenciare şi a Procedurii privind desfăşurarea verificărilor specifice şi criteriile de apreciere a comportamentului corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist de penitenciare.

Taxa de participare la concurs este de 150 lei şi se plăteşte la structura financiară a Penitenciarului Focșani.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane a Penitenciarului Focșani, strada Liliacului nr. 41 (cartier Mîndrești), telefon 0237/258.707, int, 118, pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor și al Penitenciarului Focșani.

Pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor și al Penitenciarului Focșani:
https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-472-posturi-vacante-de-agent-din-cadrul-sectorului-siguranta-detinerii-si-regim-penitenciar-din-unitatile-penitenciare.
Subcomisar de poliție penitenciară Ovidiu POPESCU
Purtător de cuvânt
Penitenciarul Focşani

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.