VINTILEASCA: Dragoș Ciobotaru a promis că alături de viitorul primar, Ionel Colnicianu, va repune localitatea pe harta turistică a României

Vintileasca este una din cele mai atractive destinații turistice din Vrancea. Din păcate, accesul dificil către localitate și lipsa de inițiative reale pentru dezvoltarea zonei fac din comuna respectivă una de evitat de către foarte mulți pasionați de excursii și drumeții. În aceste condiții, unul dintre cei mai gospodari oameni din localitate, Ionel Colnicianu, a decis să se implice în campania electorală și să candideze la funcția de primar.

 

”Vin în fața dumneavoastră cu credința că pot face lucruri bune pentru comunitatea în care trăiesc. Candidez din partea Partidului Național Liberal Filiala Vrancea și am susținerea președintelui filialei județene, Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi. Un primar care a făcut lucruri extraordinare în cei 8 ani de mandat și care a promis că ne va ajuta să dezvoltăm și Vintileasca, din postura de candidat la președinția CJ Vrancea. Sunt atât de multe inițiative pe care dacă le-am pune în aplicare am schimba imaginea comunei noastre, încât îmi doresc să devin primar pentru a dezvolta localitatea Vintileasca”, a precizat Ionel Colnicianu.

Concret, obiectivele pe care și le-a propus sunt următoarele:

* Rezolvarea problemei apei potabile pentru toată comuna; Drumuri modernizate pentru comuna Vintileasca, nu cu piatră din cariera formată ilegal; Înființarea unui centru medical permanent cu asistent comunitar; Hidrofor modern și utilizabil; voluntari ISU; Igienizarea comunei care nu a mai fost curățată de ani buni; Desființarea gropilor de gunoi; Achiziționarea unor containere pentru toată comuna; sortarea gunoiului; Modernizarea grădinițelor; Înființarea unor locuri de joacă; Reînființarea unei secții de confecții prin crearea de spații pentru a atrage investitori; Parteneriat cu o bancă, astfel încât să existe în comună un bancomat; Înființarea unei sucursale bancare în comuna noastră; Angajarea unui specialist pentru atragerea de fonduri europene; Înființarea unui târg comunal și a unei piețe; Tinerii să-și poată construi case pe plati (prin lotizare); Înființarea unei biblioteci comunale cu spațiu de lectură; Înființarea unui muzeu al satului pentru a susține tradițiile și meșterii populari locali.

Lista PNL pentru Consiliul Local al Comunei Vintileasca: Colnicianu Ionel, Trestianu Gabriel, Banu Stanciu, Turea Marian, Trestianu Nicu-Costel, Trestianu Stan, Vîlcociu Nicolae, Baciu Mihaela, Mănoiu Ancuţa, Mănăilescu Rădiţa, Lăptucă Stănel, Fifere Vicuţa, Mănoiu Maria.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.