Două proiecte importante pentru comunitatea din Biliești au fost aprobate de minister și vor fi derulate prin Compania Națională de Investiții

Primăria comunei Biliești continuă proiectele prin care vrea să dezvolte comunitatea locală. Edilul liberal Vasile Chirilă a anunțat depunerea și aprobarea unor proiecte extrem de importante ce vizează reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu Program Prelungit nr.1 și a Școlii Gimnaziale nr.1. În plus, grădinița va fi și extinsă, după cum a precizat primarul localității.

Sănătatea și educația copiilor din comunitatea noastră sunt extrem de importante. Cele două obiective se regăsesc pe lista investițiilor aprobate, iar lucrările vor fi derulate de către Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Am primit o susținere majoră din partea domnului ministru Ion Ștefan și a domnului senator Cătălin Dumitru Toma, astfel că avem convingerea că vom duce cu bine proiectele la final”, a precizat Vasile Chirilă.

Prin intermediul proiectelor depuse se vor reface toate spațiile din interiorul obiectivelor, inclusiv grupurile sanitare. Modernizarea grădiniței și a școlii va aduce un plus de calitate pentru activitățile școlare.

Trebuie spus că Primăria Biliești a avut o activitate intensă în ultimii ani. În curând, Căminul Cultural din localitate va fi finalizat și va avea loc și recepția a peste 11 km de drumuri de interes local. Primarul Vasile Chirilă și echipa sa de la Biliești au demonstrat că o localitate ce părea să nu se ridice la un nivel prea ridicat de dezvoltare a făcut pași extrem de importanți în această direcție. (Teodor P.)

Citește și:   Secretarul de stat Ovidiu Burdușa a efectuat o vizită în Irlanda, purtând discuții cu membrii comunității românești și cu reprezentanții autorităților locale

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.