UAT COMUNA TÂMBOEȘTI anunță începerea proiectului „Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în Comuna TÂMBOEŞTI, Județul Vrancea”; “Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice Comuna TÂMBOEŞTI, Județul Vrancea”

Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA TÂMBOEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în Comuna TÂMBOEŞTI, Județul Vrancea”; “Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice Comuna TÂMBOEŞTI, Județul Vrancea”, implementat de UAT COMUNA TÂMBOEȘTI, conform contractului de finanțare nr. 131635 din data 21.11.2022, finanțat în cadrul componentei 10 – Fondul Local PNRR.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României. Proiectul se derulează pe o perioadă de 40 de luni, de la data semnării contractului de finanțare.

Obiectivul acestei investiții este de a eficientiza procesul de autorizare a construcțiilor și de a oferi mai multă stabilitate și transparență investițiilor prin actualizarea în timp real a informațiilor privind mediul construit și de acrește accesul digital la documentele de amenajare a teritoriului și de urbanism.

Pentru puncte de reîncărcare vehicule electrice, obiectivul specific îl constrituie imbunătățirea condițiilor de mobilitate urbană, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea proiectului nr. C10-I4-114, intitulat: „Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în Comuna TÂMBOEŞTI, Județul Vrancea”; “Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice Comuna TÂMBOEŞTI, Județul Vrancea”.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 467.656,50 lei, valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile fiind de 74.667,84 lei.

Persoană de contact: Pleșea Mariean

Site primarie: https://tamboesti.primarievn.ro

Adresa de e-mail: primaria_timboesti@yahoo.com

Citește și:   Fermierii au obligația respectării GAEC 3 - Interdicția de a incendia miriștile, vegetația uscată și resturile vegetale pe terenurile arabile

Telefon: 0237/256105

PRIMAR
PLEȘEA MARIEAN

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.