Finalizarea proiectului „Construire sediu firmă și împrejmuire”, beneficiar Mobil Center Test SRL

Data 24.02.2023
Finalizarea proiectului „ Construire sediu firmă și împrejmuire ”
MOBIL CENTER TEST S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „CONSTRUIRE SEDIU FIRMĂ ȘI ÎMPREJMUIRE”, cod MySMIS 109126, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.
Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală a proiectului este de 1.187.566,55 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 788.669,91 lei si contributia din FEDR de 670.369,43 lei.
Obiectivele proiectului sunt:
– Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea competitivității microîntreprinderii Mobil Center Test S.R.L., prin construirea și dotarea unui sediu de firmă, în scopul satisfacerii nevoilor actuale și de viitor ale clienților, din cadrul comunității locale și regionale.
Îndeplinirea obiectivului general propus va determina creșterea calității serviciilor furnizate precum și sporirea numărului de clienți.
Obiectivul general coincide cu obiectivul general al POR 2014 – 2020 creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunitaților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a condițiilor infrastructurale și a serviciilor.
Rezultatele proiectului sunt:
R1. Construire 1 sediu propriu al firmei cu infrastructura necesara desfasurarii activitatii, dotarea cu 9 echipamente performante si a 4 programe de proiectare.
R2. 5 persoane nou angajate, din care 1 face parte din categorii defavorizate
R3. Realizarea de profit din exploatare la sfarsitul fiecarui exercitiu financiar pe toata perioada de viata a investitiei
Durata de implementare a proiectului este de 85 luni: respectiv de la data 01.02.2016 până la data 28.02.2023.
Impactul investitiei la nivelul localitatii/regiunii: crearea de locuri de munca, cresterea calitatii serviciilor prestate. Informaţii suplimentare se pot obţine la: Bogdan Cocuz Administrator, Tel: 0722/216086, Email: cocuzbogdan@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.