Pesediștii vrânceni continuă să se bată. Liberalii cer intervenția lui Marcel Ciolacu pentru stoparea violențelor din Vrancea.

PNL Vrancea a emis un comunicat de presă în urma ultimelor incidente produse de politicienii PSD Vrancea.

Social-democrații vrânceni continuă seria incidentelor violente în care sunt implicați, spre stupoarea oamenilor care periodic află că încă un consilier local sau primar din tabăra PSD a luat la bătaie pe cineva.

Cele mai recente incidente au fost cele în care primarul Emil Tacu de la Corbița și viceprimarul Valerică Iliescu de la Obrejița i-au luat la bătaie pe preotul din comună, respectiv pe un cetățean venit la ședința Consiliului Local. Aceste incidente sunt doar o parte a unei serii de agresiuni inacceptabile comise de membrii PSD în ultimele luni.

Alți membri PSD care s-au bătut în ultima perioadă au fost Cătălin Răducanu (fost consilier județean PSD și șef de cabinet al prefectului Nicușor Halici (președinte PSD Vrancea), Dragoș Bîrlădeanu (ex-parlamentar și consilier județean PSD), Ioan Micu (consilier județean PSD), Nicușor Statache (social-democrat prieten cu primarul PSD Cristi Valentin Misăilă). Aceste acte de violență sunt inacceptabile și trebuie sancționate de societatea civilă și de autorități.

PNL Vrancea face un apel la autoritățile competente să se implice și să pună capăt acestui fenomen infracțional din PSD Vrancea. De asemenea, facem un apel către președintele PSD Marcel Ciolacu să intervină pentru a stopa aceste bătăi inacceptabile în care cad victime cetățeni nevinovați.

PNL Vrancea se opune oricăror forme de violență și încurajează toate partidele politice să adopte un comportament responsabil și să respecte legea și drepturile cetățenilor”.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 25 februarie 2023

Citește și:   Combaterea violenței din școli este una dintre prioritățile ministrului liberal al Educației, Ligia Deca.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.