DUMINICA NEAGRĂ: Accident cu șapte morți pe DN 2, pe drumul dinspre Bacău spre Adjud, și circulație întreruptă ACUM pe DN 2 la Pufești din cauza unui alt accident cu șase răniți!

Șapte oameni au murit (5 adulţi şi 2 minori), iar alte cinci au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău (un minor şi patru adulți, după ce în această dimineață DN2 – E 85, tronsonul de drum dinspre Bacău spre Adjud, s-a produs o coliziune între două autoturisme, respectiv un autoturism 8+1 locuri și un autoturism înmatriculat în Marea Britanie (cu volanul pe partea dreaptă). Traficul a fost blocat mai multe ore.

Într-un alt accident, în apropiere de Pufești, un atelaj hipo a fost izbit de un autoturism. Conform primelor date au rezultate 6 victime, toate din atelajul hipo. Traficul este blocat pe ambele sensuri la această oră.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focşani – Adjud, în localitatea Pufeşti un autoturism a acroşat o căruţă. Potrivit primelor informaţii, în urma accidentului, şase persoane au fost rănite, dintre care una este în stare de inconştienţă. Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Despre adevărata credință prin fapte. Asociația Femeilor Ortodoxe s-a mobilizat organizându-se perfect pentru prevenirea îmbolnăvirii prin asigurarea condițiilor de maximă igienă în biserici în această perioadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.