DUMINICA NEAGRĂ: Accident cu șapte morți pe DN 2, pe drumul dinspre Bacău spre Adjud, și circulație întreruptă ACUM pe DN 2 la Pufești din cauza unui alt accident cu șase răniți!

Șapte oameni au murit (5 adulţi şi 2 minori), iar alte cinci au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău (un minor şi patru adulți, după ce în această dimineață DN2 – E 85, tronsonul de drum dinspre Bacău spre Adjud, s-a produs o coliziune între două autoturisme, respectiv un autoturism 8+1 locuri și un autoturism înmatriculat în Marea Britanie (cu volanul pe partea dreaptă). Traficul a fost blocat mai multe ore.

Într-un alt accident, în apropiere de Pufești, un atelaj hipo a fost izbit de un autoturism. Conform primelor date au rezultate 6 victime, toate din atelajul hipo. Traficul este blocat pe ambele sensuri la această oră.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focşani – Adjud, în localitatea Pufeşti un autoturism a acroşat o căruţă. Potrivit primelor informaţii, în urma accidentului, şase persoane au fost rănite, dintre care una este în stare de inconştienţă. Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.