Campanie de promovare a integrității desfășurată de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea

  • Activități preventive anticorupție în cadrul Campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

În contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 19 – 23 iulie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au desfășurat activități preventive în municipiul Focșani, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea și în zonele de plecare pentru proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere – str.Cuza Vodă nr. 65 (parcare Lidl) și str. Antrepozite (cartier Gară).

Cu această ocazie, polițiștii din cadrul Direcției Generale Anticorupție au interacționat în egală măsură cu cetățenii implicați în susținerea examenului pentru obținerea permisului de conducere și cu lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere Vrancea, aceștia fiind informați cu privire la competențele legale ale D.G.A., infracțiunile de corupție, modalitățile de sesizare a faptelor de corupție, inclusiv prin intermediul serviciului Call-center anticorupție 0800.806.806.

În cadrul activităților au fost distribuite materiale de informare cu tematică adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul “Minim 22 din 26 sunt norocoase!”.

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca prin implementarea ei să contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.