Balul bobocilor la Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud

Balul Bobocilor este un eveniment mult așteptat de către elevi. Este momentul în care „bobocii” de clasa a IX-a își pot arăta talentele ascunse și pot colecționa amintiri.

Vineri, 25. 11. 2022, a avut loc la Casa de Cultură „Tudor Vornicu” spectacolul „GALA NIGHT –RED CARPET”, tema propusă de organizatorii Balului Bobocilor 2022 din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. Au concurat cinci echipe care au muncit din greu pentru a face un spectacol pe cinste. Atmosfera a fost incendiară, iar aplauzele au curs pe tot parcursul spectacolului.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul conducerii Colegiului Tehnic „Gh. Balș”, respectiv dl director Mitrofan Valentin Marian și dna director adjunct Buchidău Tania, coordonatorii: prof. Spiridon Nicoleta Gabriela şi prof. Zbîrciog Elis, responsabilii cu activităţile de comunicare-informare: prof. Albeiu Alina și prof. ing. Sava Cecilia și organizatorii (elevii claselor a XII- a A și a XII – B): Partenie Bianca Monalisa, Sereda Florina , Lefter Denisa, Paul Stroe, Marian Vacarciuc, Chiriac Ionuț , Lazar Georgiana, Covaci Ionut, Rogozan Robert, Popa Luminița

Citește și:   FOTO: Primăria Focșani va primi banii prin PNDL după ce lucrările de proastă calitate de pe străzile din oraș vor fi refăcute. În loc să se bosumfle, primarul Misăilă ar trebui să ceară firmei care a lucrat să refacă zonele cu probleme!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.