PSD a transformat audierea ministrului propus la Dezvoltare, Ion Ștefan, într-un circ politic. ”Fără achiziții dubioase și continuarea lucrărilor pornite pe PNDL 1 și PNDL 2”, a anunțat deputatul PNL Ion Ștefan.

Ministrul propus la Dezvoltare, liberalul Ion Ștefan (foto), a obţinut 17 voturi ”pentru” şi 19 ”împotrivă” din partea parlamentarilor din comisiile de administrație. Votul a fost influențat de faptul că PSD deține majoritatea în comisiile de administrație. Audierile au fost transformate de Cătălin Rădulescu și Lia Olguța Vasilescu într-un circ politic, cu atacuri la adresa candidatului, fără legătură cu atribuțiile sale de ministru.

La final, deputatul Ion Ștefan a declarat: “Vom continua toate lucrările pornite pe PNDL 1 şi PNDL 2, dar voi fi foarte atent cu aceste cheltuieli. Sunt convins că nimeni nu vrea să mai audă de achiziţii dubioase, de exemplu becuri stradale cumpărate cu două mii de euro bucata. La ora actuală, doar 34% din gospodăriile României sunt racordate la reţelele de gaze naturale. Avem resurse naturale în Marea Neagră, o adevărată comoară de care trebuie să beneficiem cu toţii. Fiecare român trebuie să aibă gazul românesc în casă. O altă urgenţă o constituie finalizarea lucrărilor la stadioanele bucureştene în vederea Campionatului European de Fotbal de anul viitor”. (Teodor PETRICEANU)

Trimite știrea prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.