Campania de donare de sânge a ajuns la final. 75 de polițiști au salvat viața semenilor lor!

Deși campania de donare de sânge a ajuns la final, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea va susține în permanență activitatea de informare și conștientizare a importanței donării de sânge voluntare, cu scopul de a mări rezervele de sânge gestionate de Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea.

Timp de două săptămâni, peste 75 de polițiști din cadrul I.P.J. Vrancea, care au îndeplinit condițiile de eligibilitate, au trecut pragul Centrului de Transfuzie Vrancea. Pe lângă beneficiile pe care donarea de sânge le are pentru organismul donatorului, polițiștii vrânceni au hotărât să facă acest gest umanitar deoarece schimbarea pornește din noi și pentru ca fiecare om sănătos să le urmeze exemplul. Numai printr-un efort comun putem ajuta pe cineva care are nevoie vitală de sânge! Umanitatea, solidaritatea şi responsabilizarea oamenilor sunt motivele care ne vor face și pe viitor să ne mobilizăm și să mai organizăm asemenea acțiuni.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Citește și:   Conferința Națională a Societății de Geografie, derulată în Vrancea, i-a impresionat pe oaspeții din țară și străinătate

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.