Cei doi copii din Focșani, imobilizați în scaune cu rotile, au primit ajutor de la două companii

O vorbă romănească spune “Să nu dea Dumnezeu omului cât poate duce”. Povestea celor doi copii Gabriel si Alexandru Creanga din Focsani imobilizați în fotolii rulante de boala Duchene ( distrofie neuromusculară) a fost prezentată cititorilor cu cătva timp in urmă, când, prin intermediul d-lui prof. Tarciniu s-a aflat de existența lor. Si parca nu ar fi fost indeajuns, in luna septembrie, mama lor a murit, subit la 36 de ani. Copiii au rămas în grija bunicii lipsită de vlagă și cu resurse minime, dar care isi ingrijeste cu abnegație nepoții.

În urma apelului umanitar lansat de Filiala de Cruce Roșie Vrancea, Ariston Thermo Group Romania, partenerul Crucii Rosii Romane a donat suma de 9500 lei, pe care Filiala i-a transferat in contul bunicii pentru a asigura copiilor tratamentele si echipamentele medicale .
Deasemeni compania Premiums IT SRL din Bucuresti doneaza pentru copii suma de 1000 lei .

Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea spune că dacă alți oameni pot lua din povara celui necăjit, acesta poate duce mai ușor incercările vieții. Voluntarii Filialei de Cruce Rosie Vrancea isi propun sa fie alaturi de acesti copii, in continuare, sa le aline suferintele, sa o imbarbateze pe bunica si impreuna sa depaseasca, pe cat este posibil momentele dificile din existenta lor. (T. P.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.