VIDEO: Focșănenii reclamă lucrări de proastă calitate pe strada Timotei Cipariu și Arhitect Ion Mincu din Focșani

”Bună ziua! Mă numesc Teodor H. și locuiesc pe strada Dinicu Golescu nr. 6 în Focșani (foto sus – captură Google Maps). Se reabilitează str. Timotei Cipariu, la intersecţia cu Dinicu Golescu. M-am uitat şi eu la calitatea materialelor cu care se fixează bordurile. E jale mare. Ca şi cu Piața Unirii. Vă trimit un video. Materialul e turnat de o săptămînă. Aşa să fie tehnologia?”, acesta este mesajul pe care ziarul nostru l-a primit zilele trecute la redacție.

Lucrări de proastă calitate pe străzile Timotei Cipariu și Arhitect Ion Mincu din Focșani, în cadrul proiectelor derulate de Primăria Focșani, cu fonduri PNDL de la Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației. Neregulile ne-au fost sesizate de cititori. Anul trecut, primarul Misăilă s-a supărat că Ministerul Dezvoltării nu i-a achitat facturile pentru că existau probleme de calitate la lucrările efectuate pe alte străzi din Focșani. Se pare că numărul străzilor cu probleme de calitate a reabilitării este mai mare. Iată video-ul în acest sens, primit de la Teodor H. din Focșani:

 

Lucrări de proastă calitate pe străzile Timotei Cipariu și Arhitect Ion Mincu din Focșani, în cadrul proiectelor…

Geplaatst door Cristi Irimia op Dinsdag 19 mei 2020

Și pe strada Arhitect Ion Mincu sunt probleme de aceeași natură, dar parcă nu la fel de mari precum cele semnalate pe strada Timotei Cipariu.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.