Liberalul Ion Ștefan susține că propunerea de a fi ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației îl responsabilizează și îl onorează

Depuatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, susține că propunerea venită din partea lui Ludovic Orban și a colegilor din PNL îl onorează și îl  responsabilizează la maxim. ”Îmi asum propunerea pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pe care îl consider o mare provocare. Aceeași provocare pe care am simțit-o și când am făcut pasul în politică, cu gândul de a aduce expertiza dobândită în mediul privat, eficiența din sectorul de business, buna mea credință și dorință de muncă pentru proiecte utile pentru Focșani, pentru județul Vrancea și, acum, pentru România. Știu că nu va fi o misiune ușoară, dar îmi voi asuma portofoliul în fața comisiilor de specialitate, la audierile din Parlament. România trebuie să se dezvolte prin politici liberale. Mulțumesc pentru încredere. Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune”, a precizat liberalul Ion Ștefan. (T. PETRICEANU)

 

Citește și:   INCREDIBIL! Misăilă este acuzat că nu a respectat LEGEA când și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal. Judecătoria Focșani va judeca contestația formulată împotriva primarului PSD!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.