Un bărbat din Suraia a murit în condiții suspecte, după o zi de muncă în Franța. Familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce trupul în țară

Un bărbat din Suraia, Florian Sloată pe numele său, a murit în Franța, zilele trecute, în urma unui accident de muncă suspect, așa cum consideră familia sa. Alături de mai mulți români, abia se mutase într-o localitate din Hexagon pentru a onora un contract de muncă, însă chiar după prima zi i s-a făcut rău și n-a mai putut pleca la serviciu să lucreze în continuare. Prietenii săi cu care locuia în același apartament l-au găsit mort în pat și au anunțat autoritățile. Acestea au demarat o anchetă, iar familia încearcă acum să strângă bani pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în țară. Florian Sloată împlinise 52 de ani pe 3 octombrie. ”Cei care pot și vor să ajute familia din Suraia pot obține detalii la telefon 0737 846 002 (Ioana Sloată)”, ne-au declarat Mihai Sorin Opriș și Norocel Pompiliu-Stroe, doi dintre vrâncenii care ne-au informat despre acest caz. Ioana Sloată ne-a declarat că este tristă că nu i s-a dat un minim ajutor (NU financiar) de la Ambasada României din Paris, fiind la mijloc vorba de o moarte suspectă. ”Ar trebui să-mi iau translator în fiecare zi pentru că Ambasada nu ne-a ajutat deloc. Suntem cetățeni români și autoritățile ar trebui să se raporteze la noi altfel”, a precuzat doamna Sloată. (C. I.)

 

 

Citește și:   COMUNICAT DE PRESĂ: Închiderea proiectului „Cooperare-Onestitate-Prietenie-Informare-Implicare C.O.P.I.I cod SMIS 139560”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.