Un bărbat din Suraia a murit în condiții suspecte, după o zi de muncă în Franța. Familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce trupul în țară

Un bărbat din Suraia, Florian Sloată pe numele său, a murit în Franța, zilele trecute, în urma unui accident de muncă suspect, așa cum consideră familia sa. Alături de mai mulți români, abia se mutase într-o localitate din Hexagon pentru a onora un contract de muncă, însă chiar după prima zi i s-a făcut rău și n-a mai putut pleca la serviciu să lucreze în continuare. Prietenii săi cu care locuia în același apartament l-au găsit mort în pat și au anunțat autoritățile. Acestea au demarat o anchetă, iar familia încearcă acum să strângă bani pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în țară. Florian Sloată împlinise 52 de ani pe 3 octombrie. ”Cei care pot și vor să ajute familia din Suraia pot obține detalii la telefon 0737 846 002 (Ioana Sloată)”, ne-au declarat Mihai Sorin Opriș și Norocel Pompiliu-Stroe, doi dintre vrâncenii care ne-au informat despre acest caz. Ioana Sloată ne-a declarat că este tristă că nu i s-a dat un minim ajutor (NU financiar) de la Ambasada României din Paris, fiind la mijloc vorba de o moarte suspectă. ”Ar trebui să-mi iau translator în fiecare zi pentru că Ambasada nu ne-a ajutat deloc. Suntem cetățeni români și autoritățile ar trebui să se raporteze la noi altfel”, a precuzat doamna Sloată. (C. I.)

 

 

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea: ”Învierea Domnului nostru Iisus Hristos să vă dea credință, putere și liniște sufletească!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.