Stadioanele din România construite în ultimii ani au costat peste 500 de milioane de euro! Asta nu văd ”deontologii”! În schimb, se aprind repede când aud că de la buget vor mai fi alocate 2 milioane de euro pentru Catedrala Națională.

Câțiva ”ziariști” disperați din București (și nu numai) sunt revoltați că în perioada 2011 – 2019 (9 ani) s-au alocat de la buget circa 80 de milioane de euro (circa 8,8 milioane de euro anual) pentru Catedrala Națională. Aceiași ”ziariști” care atacă periodic Biserica nu scot o vorbă despre câți bani a dat statul român pe stadioanele pe care le-a construit sau le-a refăcut în ultimii ani:

* Stadion Național Arena – 250 milioane de euro

* Stadion Ghencea + stadion Rapid + stadion Arcul de Triumf (construcție/rebilitare în curs) – 165 milioane de euro

* Stadion Ion Oblemenco (Craiova) – 60 milioane de euro

* Stadion Cluj Arena – 45 milioane euro

TOTAL: 480 de milioane de euro

La această sumă se adaugă peste 20 de milioane de euro pentru celelalte stadioane mai mici din România.

Asta ca să clarificăm ipocrizia ”deontologilor” de ocazie care nu realizează beneficiile investițiilor făcute în lăcașele de cult. Îmi plac competițiile sportive, dar nu pot să nu observ că la multe dintre ele se ia lumea la bătaie, se înjură, se consumă droguri, se comit infracțiuni etc. În schimb, în Biserică oamenii se roagă… chiar și pentru cei violenți de pe stadioane… (Cristi IRIMIA)

PS: Toate textele celor care atacă alocările de fonduri pentru Catedrala Națională se încheie/conțin inviariabil fraza: ”Pentru Catedrala Națională s-au cheltuit/alocat … x milioane de euro”. Dacă vreun site dă o știre legată de costul unui stadion, nu va publica vreodată un total precum cel de mai sus… Vă dați seama că atunci atacurile la adresa Bisericii n-ar mai avea acelațși suport…

Citește și:   Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, va fi înmormântat joi, 22 februarie, la Jariștea.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.