VIDEO: Imagini incredibile din salonul de Urgențe al Spitalului Județean din Focșani. Un tânăr inconștient este abandonat minute în șir într-un scaun cu rotile!

Imagini incredibile transmise presei de către un aparținător, cu secvențe din holul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Un tânăr inconștient este lăsat minute în șir într-un scaun cu rotile, fără ca personalul medical să-l considere prioritate zero COD ROȘU și să-i acorde rapid primul ajutor.

UPDATE: Conform unor informații neoficiale, tânărul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Chiar și în această situație, personalul medical avea obligația să intervină, pentru că dacă varianta se confirmă atunci siguranța fizică a celor de la Urgențe ar fi fost în pericol. Dacă tânărul ar fi scos o armă albă și i-ar fi atacat pe cei din jur? Iată cel puțin un motiv pentru care cazul trebuia considerat urgență majoră și se impuneau măsuri rapide de intervenție. (Teodor PETRICEANU)

VIDEO (Contul de You Tube Presa Bună):


–––––––––––––––––––––––––––
PUBLICITATE

Citește și:   BĂTAIE DE JOC în Piața Unirii din Focșani. ”Misăilă și PSD, vinovați pentru distrugerea fără oprire a Focșaniului”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.