Peste 100 de persoane au protestat în Piața Victoriei în această seară. Jandarmeria i-a dispersat din zonă.

Peste o sută de persoane s-au adunat în această seară în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva legii carantinării, propuse de Guvern și aflate în dezbatere la Senat. Iată o parte din lozincile strigate de protestatari sau scrise pe bannere: „Nu suntem cobai pentru guturai!”, „Să vină presa să îi scoatem lesa!”, „Arafat, nu uita, asta nu e țara ta!”, „Jos dictatura!”, „Arafat, izolat și carantinat!”, „Senator, nu vota legea cu carantina!”.

Ulterior, jandarmii i-au somat pe protestatari să părăsească zona pentru că participă „la o întrunire interzisă, conform legii 55/2020”: După 10 minute, oamenii s-au retras centrul Pieței Victoriei pe trotuar, iar apoi au părăsit Piața Victoriei, continuând să meargă într-o plimbare în grup pe trotuarele din București. (T. P.)

 

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   DEZVĂLUIRI! Ce au ascuns publicului Costel ”Conservă” Mîndrilă și medicul Mitel Burcă? Situația gravă de la Secția de Cardiologie a fost făcută publică de doctorul Raluca Ioan, de la Maternitatea Polizu din București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.