Peste 100 de persoane au protestat în Piața Victoriei în această seară. Jandarmeria i-a dispersat din zonă.

Peste o sută de persoane s-au adunat în această seară în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva legii carantinării, propuse de Guvern și aflate în dezbatere la Senat. Iată o parte din lozincile strigate de protestatari sau scrise pe bannere: „Nu suntem cobai pentru guturai!”, „Să vină presa să îi scoatem lesa!”, „Arafat, nu uita, asta nu e țara ta!”, „Jos dictatura!”, „Arafat, izolat și carantinat!”, „Senator, nu vota legea cu carantina!”.

Ulterior, jandarmii i-au somat pe protestatari să părăsească zona pentru că participă „la o întrunire interzisă, conform legii 55/2020”: După 10 minute, oamenii s-au retras centrul Pieței Victoriei pe trotuar, iar apoi au părăsit Piața Victoriei, continuând să meargă într-o plimbare în grup pe trotuarele din București. (T. P.)

 

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Listele PSD pentru Consiliul Local Focșani și Consiliul Județean. Oprișan i-a pus pe listă pe Guguianu, cel cu simbolul nazist, pe primarul condamnat penal Valerică Chitic și pe agresivul Nițu, cel care cerea împușcarea consilierilor Opoziției!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.