RUȘINOS: Candidatul PSD la CJ Vrancea, N. Halici, se laudă cu proiectele finalizate de regretatul președinte PNL Cătălin Toma

PSD Vrancea a avut la dispoziție mai bine de 25 de ani să facă sute de proiecte prin care să dezvolte Vrancea. Nu a făcut-o. A fost nevoie să vină președinte la CJ Vrancea liberalul Cătălin Toma, pentru ca proiectele și investițiile ținute la sertar de PSD, multe din ele cu carențe mari din punct de vedere al documentațiilor tehnice, să devină realitate. Iar Cătălin Toma a făcut minuni în 3 ani și 4 luni, finalizându-le. Iar acum vine fostul prefect Halici, care se vrea președinte de CJ, și se laudă cu proiecte pe care le numește „marca PSD”.

Acestea sunt o parte din proiectele realizate de administrația PNL condusă de Cătălin Toma (și „furate” acum de Halici):

Domnule Halici: proiectele marca PSD sunt cele nefinalizate ani de zile, cum ar fi drumuri județene neasfaltate la timp (Vulturu – Maluri e cel mai bun exemplu), clădirea fostei Prefecturi (mai bine de 10 ani de tergiversări), Biroul de Relații Externe (în degradare de 20 de ani), proiectul Vrancea Curată (început din 2009 !!! ), parcul industrial promis și nerealizat, iar lista este atât de lungă încât ne oprim aici din lipsă de timp (de autostrada și aeroportul promise la un moment dat nici nu mai are sens să spunem că ne ducem în penibil, cu precizarea că Autostrada a prins contur real cu PNL la guvernare în urmă cu 2 – 3 ani).

Cine a oprit, domnule Halici, PSD-ul, să facă și să finalizeze proiecte pentru vrânceni în ultimii 25 de ani? NIMENI! Ați avut toată puterea! Ce ați făcut dvs., concret, pentru Vrancea? Ați fost deputat și prefect atâția ani! Ce ați făcut concret?? Și acum vă lăudați cu ce a făcut Cătălin Toma în doar 3 ani? Să vă fie rușine! Mai mult, ați recunoscut recent într-un alt articol că Vrancea a beneficiat de 1,3 miliarde de euro, bani investiți de administrația PNL în ultimii 4 ani. Așadar, indirect, ați recunoscut chiar și dvs. că mandatul 2020 – 2024 a fost unul performant pentru CJ Vrancea! Degeaba înregistrezi un proiect dacă-l ții apoi la sertar și nu primești finanțarea pentru că nu-l execuți, așa cum s-a întâmplat 25 de ani cât timp PSD s-a aflat la butoane în județ!

Proiectele realizate de administrația PNL condusă de regretatul Cătălin Toma în perioada 2020 – 2024 și „furate” acum de Halici:

Realizat de Motivus Media. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.