Doi copii gemeni, de 1 an și 3 luni, au rămas BLOCAȚI într-o mașină, în parcare la Kaufland, după ce tatăl lor a uitat cheile în portbagaj! Pompierii au fost chemați de urgență!

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în parcarea unui supermarket din municipiul Focșani, pentru deblocarea unui autoturism, deoarece doi copii gemeni, fetiță și băiețel de 1 an și 3 luni, au rămas surprinși în interior.

Tatăl a sunat îngrijorat la numărul unic de urgență 112, după ce a constatat că nu poate deschide mașina deoarece, într-un moment de neatenție, odată cu cumpărăturile a lăsat în portbagaj și cheile mașinii.

La fața locului s-au deplasat de urgență, 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Pompierii au procedat la spargerea geamului din partea dreaptă față, reușind astfel să deblocheze ușile autoturismului.

Dorim să atragem atenția că, oricând o clipă de neatenție poate avea consecințe grave asupra siguranței copiilor. Cu această ocazie, reamintim încă o dată cât de importantă este supravegherea permanentă a copiilor. Totodată, cei mici nu trebuie lăsați niciodată singuri în autoturisme, pentru că din curiozitate pot apăsa butoane care să declanșeze punerea în funcțiune sau pot fi expuși la pericole care nu pot fi înlăturate imediat.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Citește și:   FOTO: O haită de 8 câini a băgat oamenii în sperieți pe strada Bârsei

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.