Halici, „măcelărit” de vrânceni pe rețelele sociale. „ZERO realizări în 24 de ani la Păulești, cu PSD la conducere”

În ultimele zile, criticile la adresa lui Nicușor Halici, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Vrancea s-au înmulțit. La fel și dezvăluirile despre afacerile sale. După ce a fost făcut praf de consăteni în social media (live-urile lui Dănuț Diaconu fiind deja celebre – detalii AICI), vrâncenii din zona de munte a județului dezvăluie că Nicușor Halici s-a ocupat în ultimii zece ani de magazinele și ferma familiei, nu de binele public.

Deși pozează ca umil slujitor al statului, Halici a învățat de la mentorii săi social-democrați că politica trece prin stomac. Acesta a găsit timp pentru ferma familiei, nu și pentru a susține prin inițiative si proiecte satul natal, Păulești.

Iată un comentariu mai mult decât edificator, pus pe FB, replică la o postare făcută de Halici:

”Cu tot respectul dl. Prefect, dar în Paulesti cu o domnie de peste 24 de ani PSD ce s-a realizat? ZERO…Drumuri dezastruoase.. zero atrageri de fonduri europene..apa cu portia.. (….)  Vad in ultimul timp că postați şi promovati zona Dumbrava.. DE CE nu ati filmat si ferma dvs. de câteva hectare? Păcat cã se vor doar functii si va doare în dos de vrânceni.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.