VIDEO: Un consătean de-al lui Halici îi cere socoteală: „Ce-ai făcut în 20 de ani pentru oamenii din Păulești? Ai fost secretar, deputat, prefect! Ce-ai făcut?”

Întrebarea zilei vine de la un vrâncean din Păulești, Dănuț Diaconu, pentru Nicușor Halici (PSD): „Ai fost secretar al comunei Păulești, deputat de Vrancea, prefect al județului și de ceva timp președintele PSD Vrancea. Ai avut putere în ultimii 20 de ani! Ce ai făcut, concret, pentru oamenii din Păulești?”, l-a întrebat pe Halici.

Reacția vrânceanului din Păulești vine ca urmare a clipului video electoral pe care Halici l-a făcut la „el acasă”, în munți (foto 2 jos).

„Ieri am văzut un video.(n. r. – cu Halici). Ai venit (n. r. – Halici), i-ai îmbrăcat pe unii în geacă roșie și ai început să spui ce vrei să faci. Mai bine spui ce-ai făcut în ultimii 20 de ani că ai avut toată puterea. Ai fost secretar al comunei, deputat, prefect. Ai avut un magazin pentru matale. Atât. Drumurile aici sunt ca vai de ele, mergi cu 10 – 20 la oră. Copiii noștri se duc să învețe la Tulnici. Ce-ai făcut pentru Păulești? Nimic! Un om simplu ca mine care lucrează la pădure te întreabă ce-ai făcut pentru comunitatea asta! Cine te-a mai văzut în Păulești în ultimii ani? Nimeni. Ai venit acum că ai conexiune. Până acum n-ai avut baterie?”, sunt doar câteva din reproșurile la adresa președintelui PSD Vrancea. (A. G. I.)

VIDEO AICI:

https://www.facebook.com/share/v/6CkM3CZryg6zoqbD/

https://fb.watch/skwRJMLKgm/

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.