PLAGIATORII! Misăilă și Halici (PSD) folosesc sloganul ales de regretatul Cătălin Toma și PNL Vrancea încă de acum 4 ani.

N-au fost în stare să-și facă treaba ca la carte și asta o știu cei mai mulți dintre focșăneni, respectiv vrânceni, iar de ceva vreme dau din nou cu bâta în baltă. Misăilă și Halici, două nume care nu vor rămâne în istoria pozitivă a Focșaniului, respectiv Vrancei.

Semnalăm astăzi ceea ce mulți au observat și ne-au transmis, lucrurile fiind mai mult decât evidente. Misăilă și Halici (PSD-iști de soi) plagiază sloganul PNL Vrancea ales de regretatul Cătălin Toma și echipa PNL Vrancea încă din 2020. Au făcut o mică inversiune de cuvinte pentru a salva aparențele, însă tot mojicie și plagiat se cheamă.

Au pus ”Împreună Construim”, în condițiile în care sloganul PNL Vrancea ”Construim Împreună” este de notorietate de mai mulți ani. „Ăștia din PSD nu-s în stare să aleagă 2 – 3 cuvinte din zeci de mii câte are dicționarul. Ăștia fură idei, fură sloganuri, pentru că nu-s în stare să creeze. Nu îi duce capul și punct. Pe ei și pe echipele lor de campanie. Ce pretenții să ai de le ei?”, a comentat un liberal pe FB.

Măcar de-ar face ceea ce au scris pe afișe. Ei vor să fie asociați indirect cu Cătălin Toma, care era omul dialogului și care chiar construia împreună cu oamenii de bună credință pentru binele județului. Însă nu vor reuși niciodată asta pentru că au un caracter care lasă de dorit. Misăilă și Halici, nu vă este rușine? (A. G. I.)

Toate postările de prezentare a candidaților PNL în umră cu 4 ani, pe FB, purtau la final sloganul CONSTRUIM ÎMPREUNĂ. Iată chiar exemplul actualului președinte al PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, candidat la funcția de primar al comunei Vizantea-Livezi în urmă cu 4 ani:

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.