Alegeri europarlamentare pentru toți cetățenii. „Participarea activă a oamenilor este de bun augur”, a precizat Alexandru Ciprian Epure, candidat la scrutinul din 9 iunie.

Ieri a avut loc evenimentul „Europa ne unește: Alegeri Europarlamentare pentru toți cetățenii”, un eveniment cu un rol clar: evidențierea conceptului de platformă dedicată promovării valorilor europene, dialogului intercultural și implicării cetățenilor în procesul democratic al alegerilor europarlamentare.

Ne-am adunat aici pentru a sublinia importanța participării active a tuturor cetățenilor în alegerea reprezentanților lor în Parlamentul European și de a evidenția unitatea în diversitate care stă la baza proiectului european”, a punctat Alexandru Ciprian Epure, candidat pe lista PSD-PNL la europarlamentare.

Au avut loc sesiuni de discuții și dezbateri cu privire la principalele teme europene, inclusiv politica economică, migrația, mediu, educație și inovare, cu participarea atât a specialiștilor cât și a cetățenilor prezenți la eveniment din tot județul Vrancea.

Prin intermediul evenimentului „Europa Ne Unește: Alegeri Europarlamentare pentru Toți Cetățenii” s-a urmărit consolidarea conștientizării publice în privința rolului cetățenilor în construirea viitorului comun european și stimularea participării active a acestora în procesul democratic al alegerilor europarlamentare.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.