Halici, Misăilă și Ciolacu au confirmat: PSD Vrancea merge tot pe mâna primarilor și consilierilor cu probleme penale și de integritate. Dosare penale, procese cu Agenția Națională de Integritate, foști turnători la Securitate. Ăsta este PSD-ul!

Recenta vizită la Focșani, la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon”, a liderului PSD Marcel Ciolacu, a confirmat ceea ce vrâncenii știu de ani de zile: liderii pesediști din județ nu țin cont de CV-urile candidaților la alegerile locale, indiferent că e vorba de aspiranții la un fotoliu de primar sau de cei care vizează funcția de consilier județean ori local.

Întrebat de jurnaliști de ce pe listele PSD la CJ Vrancea (listă făcută de Halici) și pe cea de la CL Focșani (listă întocmită de Misăilă) se regăsesc medici urmăriți penali (Ludmila Munteanu și Cristian Onia, propuși de Halici pe locuri eligibile) după decesul unor pacienți, dar și foști turnători la Securitate (Ciprian Nica, propus de Misăilă), Ciolacu s-a făcut că plouă: „Eu nu știu nimic.” Și s-a întors spre Halici și Misăilă, parcă invitându-i să dea explicații presei. Explicații care nu au venit pentru că liderii PSD Vrancea, respectiv Focșani nu aveau ce justificări pertinente să ofere.

De 30 de ani, PSD Vrancea (indiferent cum s-a mai numit) merge pe aceeași linie, pe aceeași direcție: cu corupți, penali și  turnători pe listele de candidați. De 30 de ani Vrancea apare în presa centrală cu astfel de subiecte și în cele mai multe cazuri pesediștii sunt în prim-plan. Iar Ciolacu, cel care zice că este reformator, nu ia măsuri, ci ne transmite să-i lăsăm pe vrânceni să-i voteze penalii din partid.

În afara celor nominalizați anterior, pe listele PSD se mai găsesc alte persoane urmărite penal, vizate de comiterea mai multor infracțiuni. Este și cazul primarului de la Fitionești (judecat penal în prezent), Iordache Cazacu. Alt candidat de pe lista lui Misăilă, medicul stomatolog Mihai Nedelcu, a fost dat în judecată pe linie civilă de mai mulți pacienți, care s-au ales cu probleme după ce i-au vizitat cabinetul. Tot pe lista lui Misăilă se află și Traian Negulescu, prezentat drept Profesor. O fi profesor, dar în gafe gramaticale, observate de cei care-i urmăreau interviurile la Atlas TV, pe vremea când era director la… Cultură.

Asta este echipa noului PSD Vrancea cum îi place lui Halici să spună, un PSD nereformat în realitate, un PSD care pare să aibă în fibra sa, la nivel de conducere, oameni care ezită să-i elimine pe penali de pe liste. Altfel nu ne explicăm de ce sunt preferați de Halici candidați cu probleme de imagine și integritate!

Subiectul cu vizita lui Ciolacu la Focșani a fost abordat de presa centrală, precum și de Dragoș Pătraru, pe canalul său de You Tube (Starea nației, a se vedea video mai sus).

FOTO: O parte din lista de „nota 10” a lui Misăilă (după cum a caracterizat-o recent actualul primar):

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.