Se răsucește Cătălin Toma în mormânt! Primarul Banaurs, plecat de la PNL la PSD, recunoștea: ”Datorită lui Cătălin Toma și datorită PNL vom rezolva unele dintre problemele cele mai importante ale comunității”

Cu doar 4 luni în urmă, primarul de la Dumitrești recunoștea că „Datorită președintelui Consiliului Județean Vrancea, domnul Cătălin Toma, și a Partidului Național Liberal vom rezolva unele dintre problemele cele mai importante ale comunității. (…) Vă mulțumesc pentru încredere și pentru implicare în rezolvarea problemelor dumitrestenilor, domnule presedinte PNL Vrancea, Catalin Toma!”

Individul ăsta de Banaurs recunoștea că nu datorită lui oamenii din Dumitrești au parte de investiții, ci datorită lui Cătălin Toma și Partidului Național Liberal. Și acum a ales să plece din PNL la PSD, trădând memoria regretatului președinte al PNL Vrancea și al CJ Vrancea.

Cât de ipocrit să fii să pleci din echipa care ți-a fost alături și care a susținut comunitatea din Dumitrești așa cum n-a făcut-o nimeni după 1989?

(Articol generat prin AI – ChatCPT)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.