VIDEO: Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, a venit astăzi în Vrancea pentru a prezenta aspecte privind accesarea banilor în vederea racordării satelor la gazul românesc

Vrancea trebuie să preia modelul județelor de succes din vestul României, pentru a se dezvolta. Din acest motiv, invitatul de astăzi al PNL Vrancea a fost ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș, cel care are o experiență deosebită lucrând în acest domeniu mai mulți ani la Oradea, dar și, evident, ca ministru de resort. Întâlnirea cu primarii liberali a clarificat multe din aspectele legate de accesarea fondurilor europene în materie de racordare a satelor din Vrancea la gazul românesc”, au precizat ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, candidat la Primăria Focșani și senatorul Cătălin Dumitru Toma, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Vrancea.

Ministrul Fondurilor Europene, în Vrancea

Vrancea trebuie să preia modelul județelor de succes din vestul României, pentru a se dezvolta. Din acest motiv, invitatul de astăzi al PNL Vrancea a fost ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș, cel care are o experiență deosebită lucrând în acest domeniu mai mulți ani la Oradea. Întâlnirea cu primarii liberali a clarificat multe din aspectele legate de accesarea fondurilor europene în materie de racordare a satelor din Vrancea la gazul românesc.

Geplaatst door PNL Vrancea op Zaterdag 29 augustus 2020

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod AEP: 21200012

Citește și:   Acțiuni pentru combaterea delictelor silvice în Dumitrești, Chiojdeni și Reghiu

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.