Primarul PNL Banaurs de la Dumitrești l-a trădat pe Cătălin Toma și a fugit la PSD. „Un trădător de joasă speță”, au comentat colegii din PNL Vrancea „mutarea” lui Banaurs. „Se întoarce Cătălin Toma în mormânt”, un alt comentariu după aflarea veștii.

**************************************

Primarul comunei Dumitrești, Adrian Banaurs, ales pe listele PNL în 2020, cu susținerea necondiționată a regretatului președinte al PNL Vrancea, Cătălin Toma, a trădat memoria acestuia din urmă și echipa din care a făcut parte alegând să se mute la PSD-ul condus de fostul prefect Nicușor Halici.

Adrian Banaurs a fost susținut intens de Cătălin Toma, ex-președintele CJ, de doamna medic senator PNL Raluca Ioan, de toți miniștrii liberali din Guvernul României cu care a avut tangență și de colegii din PNL Vrancea, pentru ca acum primarul de Dumitrești să dea dovada caracterului său.

Iată, mai jos, cum îl lăuda și îi mulțumea lui Cătălin Toma pentru susținerea acordată. Trebuie spus că proiectele realizate în comuna Dumitrești s-au datorat în mare măsură regretatului președinte Cătălin Toma și administrației PNL de la nivel județean și național. „Un caracter de joasă speță, acest Banaurs”, au comentat mai mulți colegi din PNL Vrancea, după ce au aflat că fostul lor coleg s-a dus la PSD.

(Articol generat de AI – Chat GPT)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.