Comuna Spulber a primit un premiu important la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România!

În cadrul ceremoniei organizate pe 12 februarie, cu ocazia celei de-a 27-a Adunări Generale a Asociației Comunelor din România, comunei Spulber i-a fost oferită o distincție pentru contribuția importantă la viața culturală:

Ordinul de merit și trofeul „Nicolae SABĂU” ediția a XVII-a, în semn de apreciere deosebită pentru activitatea depusă de primar ca promotor al valorilor și al civilizației tradiționale din mediul rural.

Munca, dăruirea și performanța membrilor Ansamblurilor Folclorice ale comunei Spulber, dar și efortul celor care pun suflet pentru ca să fie un mod de viață și cultura să rămână la loc de cinste în comuna Spulber au fost încununate de această distincție înmânată doamnului Vulcan Sorin, primarul comunei Spulber, în prezența a peste 400 de primari de comune din întreaga țară, într-o emoționantă ceremonie solemnă.

“Această distincție este a tuturor artiștilor comunei Spulber, ambasadorii noștri cei mai de preț! Însă toate rezultatele nu ar fi fost posibile fără dedicarea, sprijinul părinților și munca neîntreruptă a membrilor Ansamblului BUCIUMAȘII DIN SPULBER și Ansamblului SPULBERAȘII al comunei Spulber. Toți aceștia ne fac mândri și le mulțumim pentru că ne reprezintă cu cinste în cadrul evenimentelor și competițiilor, atât la nivel național cât și internațional. Indiferent de obstacole, Primăria și Consiliul Local vor susține și promova necontenit cultura, ca mod de viață în comuna Spulber!”, se arată într-un comunicat publica pe pagina de FB a Primăriei. (A. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.