Autostrada A7. Ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a mers astăzi pe teren să vadă stadiul lucrărilor de la Focșani și Adjud

Dezvoltarea infrastructurii rutiere rămâne una dintre prioritățile Partidului Național Liberal. Autostrada A7, inclusă în PNRR de către guvernul PNL, este unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură pentru regiunea Moldovei. Ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a mers astăzi pe teren să vadă stadiul lucrărilor de la Focșani și Adjud. Ministrul a fost însoțit de președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, alături de alți reprezentanți ai autorităților centrale și locale.

,,A7 este în plin șantier, iar toate aspectele care țin de mediu sunt la zi, lucru foarte important pentru mine. Pentru tronsoanele până la Pașcani, acordurile de mediu au fost deja emise, iar cel pentru Pașcani-Suceava se află în etapa de dezbatere publică. Îmi doresc ca toți cetățenii din regiunea Moldovei și nu numai să poată folosi un drum modern și, mai ales, sigur, cât mai curând. Țin să asigur că orice chestiune de etapă care ține de Ministerul Mediului este prioritizată, iar aceeași abordare unitară o avem la față de toate proiectele de infrastructură din România, aceasta fiind una dintre prioritățile Partidului Național Liberal în vederea modernizării României”, a precizat ministrul Mircea Fechet.

Totodată, președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a apreciat faptul că lucrările avansează, iar constructorul face eforturi ca proiectul să fie dus la bun sfârșit în termenul asumat. (A. I.)

Citește și:   APIA Vrancea informează potențialii beneficiari că în perioada 15 – 28 februarie 2022 pot depune cererile de plată pentru Măsura 14 „Bunăstarea animalelor”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.