ULTIMA ORĂ: Grav accident la Golești, pe DN 2 – E 85. Patru mașini și un tir, implicate într-o coliziune. Trafic blocat pe sensul București – Focșani.

 

FOTO: ARHIVĂ. Polițiștii Serviciului Rutier intervin în Golești, la această oră, acolo unde patru autoturisme și un tir au intrat în coliziune.

O persoană a fost rănită, traficul fiind blocat pe sensul București – Focșani.

Revenim cu detalii!

UPDATE: La ora 17.10 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Golești, implicate fiind un TIR și patru autoturisme. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ și un echipaj SMURD. Echipajul SAJ tip C2 cu medic a preluat o victimă sex feminin 46 ani conștientă cu traumatism craniocerebral închis și traumatism toracic. Pacienta a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani la Unitatea de Primiri Urgențe. Echipajul SAJ tip B 2 cu asistent a evaluat două victime din accident cu escoriații și leziuni minore care au refuzat transportul la spital.  (Comunicat Ambulanța Vrancea)

Citește și:   O întrebare pentru medicul Mitel Burcă: ”Nu v-a deranjat când la conducerea Spitalului Județean a fost instalat un hoț de conserve condamnat penal, în persoana lui Mîndrilă?”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.