ULTIMA ORĂ: Grav accident la Golești, pe DN 2 – E 85. Patru mașini și un tir, implicate într-o coliziune. Trafic blocat pe sensul București – Focșani.

 

FOTO: ARHIVĂ. Polițiștii Serviciului Rutier intervin în Golești, la această oră, acolo unde patru autoturisme și un tir au intrat în coliziune.

O persoană a fost rănită, traficul fiind blocat pe sensul București – Focșani.

Revenim cu detalii!

UPDATE: La ora 17.10 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Golești, implicate fiind un TIR și patru autoturisme. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ și un echipaj SMURD. Echipajul SAJ tip C2 cu medic a preluat o victimă sex feminin 46 ani conștientă cu traumatism craniocerebral închis și traumatism toracic. Pacienta a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani la Unitatea de Primiri Urgențe. Echipajul SAJ tip B 2 cu asistent a evaluat două victime din accident cu escoriații și leziuni minore care au refuzat transportul la spital.  (Comunicat Ambulanța Vrancea)

Citește și:   Doliu la Primăria Focșani. În accidentul de la Jitia și-a pierdut viața Cristina Cătălina Micu, soția fostului inspector șef al Insp. de Stat în Construcții, Dragoș Micu.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.