Octogenară găsită după 3 ore de căutări prin pădure

La data de 17 iulie 2023, ora 14.05, o femeie a sesizat prin SNUAU 112 faptul că în jurul orei 10.00 a plecat în pădurea de pe raza comunei Câmpuri, împreună cu o consăteană, în vârstă de peste 80 de ani, pentru a culege ciuperci, iar la un moment dat s-a îndepărtat de aceasta și nu a mai găsit-o.

Apelanta a precizat că s-a deplasat apoi la locuința femeii în cauză și întrucât aceasta nu revenise la domiciliu, a decis să anunțe Poliția.

Imediat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu au demarat căutările pe raza comunei Câmpuri, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Ocolului Silvic Soveja, S.V.S.U. Soveja și Salvamont.

În urma căutărilor ample efectuate de către echipele mixte formate, octogenara a fost identificată în pădurea de pe raza comunei Câmpuri, teafără. În perioada în care a lipsit, femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind rătăcită prin pădure și nemaiștiind drumul înspre casă.

Citește și:   Problemele din sănătate și educație, discutate în ședința Colegiului Prefectural

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.