Sindicatul Finanțe Vrancea a derulat acţiunea umanitară „Ucenicii lui Moş Nicolae”

Miercuri, 4 decembrie, și joi, 5 decembrie, sindicaliștii vrânceni din Finanțe au derulat acţiunea umanitară „Ucenicii lui Moş Nicolae”. Astfel, copiii unor familii nevoiașe din comunele vrâncene Jitia, Poiana Cristei, Vîrteșcoiu, Gura Caliței și Păunești s-au bucurat de darurile trimise de Moş Nicolae prin mesagerii săi voluntari din cadrul AJFP VRANCEA.

Peste 120 de copii au primit cu entuziasm pacheţetele cu dulciuri, hăinuțe și jucării. „Ucenicii lui Moș Nicolae” și-au îndeplinit misiunea și anul acesta. Au oferit celor mici, dar și mămicilor sau tăticilor, precum și bunicilor, câte un pachețel cu dulciuri, jucării și haine, pregătite prin grija Sindicatului Finanțe Vrancea.

Pachetele de cadouri au fost împărțite celor 37 de familii identificate, pentru a nu trece sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae fără a lăsa un zâmbet și în rândul acestora. (Cristi IRIMIA)

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   NESIMȚIRE MAXIMĂ a unor șoferi veniți cu mașini de Italia la Focșani: își demontează plăcuțele cu numere de Italia și merg cu ele la ÎNMATRICULĂRI pentru a le schimba cu numere roșii de Vrancea, ca să nu fie depistați în trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.