FOTO: Cine sunt cei trei tineri care au murit în accidentul de pe Centura Focșaniului, lângă SUPECO.

Trei tineri și-au pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe Calea Munteniei (DN2 E85) din municipiul Focșani, noaptea trecută, după ce un Audi A 6 condus de Claudiu Despa (foto sus, 18 ani, din Popești) a intrat într-un tir (cap tractor) în zona Supeco de pe centura municipiului.

Al doilea tânăr care și-a pierdut viața se numește Mihai Băjenaru (foto stanga, 22 de ani, din Dumbrăveni), aflat în mașina condusă de Claudiu.

Cătălin Enache (dreapta jos, 30 de ani, din Golești) este al 3-lea tânăr mort în accidentul cumplit!

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

ISU Vrancea a emis un comunicat de presă în această dimineață, pe care-l redăm mai jos:

Viețile a trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani au fost curmate brusc de un cumplit accident rutier produs în cursul nopții pe Calea Munteniei (DN 2 E 85), pe raza municipiului Focșani, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un cap tractor.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 01:15, iar imediat spre locul s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Totodată, la fața locului au intervenit și 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanelor rămase încarcerate în autoturism. Din nefericire, acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața. De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Citește și:   FOTO: Acțiune de protest în Piața Unirii din Focșani, împotriva purtării măștilor. ”Vrem să respirăm la școală!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.