Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a fost într-un schimb de experiență în Portugalia, pentru modele de bună practică în administrația publică locală

În perioada 9 – 11 mai, președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a condus o delegație a instituției pentru a vedea cum funcționează la Lisabona câteva dintre instituțiile reprezentative ale municipiului.

Am descoperit lucruri pozitive, interesante, pe care vrem să le implementăm și la nivelul CJ Vrancea, astfel încât să îmbunătățim activitatea din administrația județeană. Pe parcursul celor trei zile, echipa CJ Vrancea a avut întâlniri cu oficialii mai multor instituții publice din Lisabona precum: Direcția Generală Administrație și Ocuparea Publică, Direcția Generală Buget, Agenția de Coeziune și Dezvoltare, Agenția pentru Modernizare Administrativă și Institutul Superior de Științe Sociale și Politice din cadrul Universității din Lisabona”, a precizat Cătălin Toma.

Deplasarea s-a făcut în cadrul proiectului „Sistem de management al calității și performanței implementat la nivelul Consiliului Județean Vrancea”, finanțarea fiind asigurată 100% din fonduri europene.

Citește și:   Din romanul ”Fapte REALIZATE, nu vorbe ARUNCATE”! Proiectul inițiat de Cătălin Toma și Ion Ștefan a fost promulgat de președintele României. Producătorii agricoli vor primi 200 de euro per tonă de produs agricol!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.