O nouă MOARTE SUBITĂ. STOP CARDIAC la doar 46 de ani, în sala de sport a LPS Focșani. Victima: antrenorul Dalibor Destanovic.

Dalibor Destanovic (46 ani), antrenorul juniorilor sub 16 ani de la Academia Phoenix Galați, a murit astăzi, în urmă cu două ore, în primul sfert al unui meci de juniori U16 băieți disputat la sala Liceului Sportiv Focșani. Destanovic a suferit un infarct în timpul primului sfert și n-a mai putut fi salvat.

Este un nou deces subit la persoane între 40 și 50 de ani care nu suferă de boli și care cad efectiv din picioare și mor pe loc.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Gazeta Sporturilor a scris că la sală nu s-ar fi aflat nicio salvare, iar cea care a sosit după ce antrenorul a început să se simtă rău NU avea medic! „La sală nu era Ambulanță, era doar un cadru medical, așa cere procedura de organizare a meciurilor. Când a venit Ambulanța, într-adevăr, nu era și medic în ea”, conducerea lui Phoenix Galați, pentru GSP.ro.

UPDATE (Comunicat Ambulanța Vrancea): ”La ora 16.01 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un bărbat de 44 ani (46 în fapt), inconștient, la sala de sport a Liceului Sportiv Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și a preluat un pacient aflat în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare cardio-respirator avansate, continuate și pe timpul transportului pacientul fiind predat la UPU Focșani in curs de resuscitare”.

La spital, medicii au constatat decesul.

UPDATE 2: (Comunicat IPJ Vrancea): „Astăzi, ora 16.02, la o unitate școlară din municipiul Focșani, unde avea loc o competiție națională de baschet, s-a solicitat intervenția ambulanței prin SNUAU 112 pentru un bărbat, în vârstă de 45 ani. Bărbatul a fost preluat în stare de inconștiență și transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Focșani, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Citește și:   Ion Ștefan, deputat de Vrancea: ”Crăciun fericit și un An Nou cu împliniri!”

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă , urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a intervenit decesul”.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.