Accident la Podul Zamfirei spre Suraia. A scăpat ca prin minune doar cu o spaimă groaznică. UPDATE: Încă un accident, la Gologanu!

Ambulanța Vrancea a intervenit astăzi la o solicitare pentru un accident rutier la Podul Zamfirei, unde a fost implicată o autoutilitară ieșită în decor de pe carosabil. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic. Tânărul de 31 de ani aflat la volan a reușit să iasă singur din autoutilitară, refuzând transportul la spital.

Conduceți cu atenție! Se circulă în condiții de iarnă în județ!

Tot astăzi, la ora 14.10, Ambulanța Vrancea a mai primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Gologanu, victimele fiind doi pietoni. Echipajul cu medic a preluat o femeie de 31 ani, conștientă cu traumatism cranian și a monitorizat-o și transportat-o la Spitalul Județean Focșani – Unitatea de Primiri Urgențe. Totodată, echipajul a mai preluat un bărbat de 64 ani, conștient, cu traumatism craniofacial, pe care l-a transportat tot la spital.

Citește și:   Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, va verifica pe teren cum se lucrează pe drumurile județene

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.