ULTIMA ORĂ: Donald Trump a fost arestat!

Știri pe Surse anunță că Donald Trump a ajuns la tribunal, unde a fost arestat.

Fostul președinte a salutat mulțimea de la distanță în timp ce intra în sala de judecată – dar nu a spus nimic presei adunate, transmite BBC.

Donald Trump tocmai a intrat în tribunal pentru a fi pus sub acuzare, nedetectat de mulțimea de jurnaliști și spectatori care s-au adunat în fața clădirii în această după-amiază însorită din New York.

Se pare că fostul președinte, probabil flancat de oficiali ai Secret Service, a intrat pe o intrare mai discretă, în timp ce cel puțin o duzină de ofițeri NYPD păzesc fața tribunalului.
Ce va întâmpla înăuntru

Donald Trump a călătorit timp de 20 de minute de la Trump Tower spre tribunalul din Lower Manhattan. Iată ce se va întâmpla după ce a ajuns la tribunal:

– El va fi procesat de către oficiali, ceea ce presupune luarea amprentelor sale digitale, luarea detaliilor sale și verificarea oricăror mandate de arestare sau acuzații restante;

– Trump va intra apoi în sala de judecată și i se vor citi acuzațiile, iar el va pleda fie vinovat, fie nevinovat;

– Se așteaptă ca apoi să fie eliberat pe cauțiune. Este programat să se întoarcă în Florida mai târziu în cursul serii.

Trump a ajuns la tribunal cu un cortegiu de aproximativ 10 mașini, inclusiv o escortă a poliției. Convoiul includea poliție și pompieri din New York.

Se pare că drumurile au fost eliberate de trafic, ceea ce înseamnă că durata călătoriei a fost de doar 20 de minute.

Imaginile filmate cu elicopterul – pe care le puteți viziona în partea de sus a acestei pagini – arată cum coloana auto se deplasează spre sud.

Călătoria de 9,6 km (șase mile) a fostului președinte de la Trump Tower la clădirea tribunalelor penale din Manhattan a fost o operațiune de securitate majoră care implică un număr mare de polițiști și agenți ai US Secret Service.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.