Grea încercare în familia unor medici focșăneni. Fiica lor de 19 ani a suferit un anevrism cerebral și este în comă la Iași. Prietenii fac apel la o rugăciune colectivă, diseară la ora 19.00, în Piața Unirii.

Doi medici focșăneni trec prin clipe extrem de dificile după ce fiica lor de doar 19 ani, Miruna-Ioana, a suferit zilele trecute un anevrism cerebral și se află în comă la Spitalul Clinic de Urgență din Iași. Vestea circulă de câteva zile pe rețelele de socializare și a picat ca un trăsnet peste toți cei care o cunosc pe Miruna-Ioana, dar și pe medicii in cauza, recunoscuți în Vrancea ca exemple de profesionalism. Miruna era în sesiune când a suferit anevrismul cerebral, ea fiind studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Prietenii Mirunei fac de 3 zile apel la rugăciune, pe Facebook, pentru ca Miruna-Ioana să iasă din comă, postările de comuniune crescând de la o zi la alta. Pentru diseară, s-a anunțat chiar și o întâlnire în Piața Unirii din Focșani, la care sunt chemați toți cei care doresc să spună o rugăciune pentru tânăra de 19 ani.

Miruna-Ioana a fost elevă la Colegiul Național Cuza din Focșani, pe care l-a absolvit anul trecut.

Fie ca Dumnezeu să asculte ruga colectivă din această perioadă, pentru ca Miruna să-și revină din comă! 🙏

 

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.