ANUNȚ de CONDOLEANȚE: Mesaj din partea secțiilor de Chirurgie, Urologie și Ortopedie de la Spitalul Militar Focșani. A murit tatăl soției patronului de la Hanul lui Ureche, după ce a suferit un atac vascular cerebral..

Cadrele medicale din secțiile Chirurgie, Urologie și Ortopedie, de la Spitalul Militar Focșani, sunt alături de colega lor, Finica Țigănuș, în aceste grele momente prin care trece, având în vedere decesul tatălui ei, Florică Zaharia (72 de ani, foto dreapta sus, alături de soție).

Sunt atât de triste clipele pe care le trăim. Am fost și suntem alături de draga noastră colegă. Sincere condoleanțe ei și familiei sale”, au transmis colegii.

PS: Finica Țigănuș este soția lui George Țigănuș (foto dreapta), patronul Hanului lui Ureche de la Urechești. Angajații stabilimentului transmit și ei condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și:   VIDEO: Donald Trump, primul președinte din istoria Americii care a participat la Marșul pentru Viață: ”Fiecare copil este un dar prețios și sacru de la Dumnezeu. Când privim imaginea unui prunc aflat în pântecele mamei lui, suntem martorii măreției creației lui Dumnezeu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.