Biblioteca de Vacanță, ediția 2022

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, a organizat în zilele de 11, 18 și 25 august 2022, Biblioteca de Vacanță în Crângul Petrești.

Aflat la cea de-a XIV-a ediție, programul Biblioteca de Vacanță a oferit vrâncenilor activități de lectură, de împrumut de carte şi de petrecere a unui timp valoros alături de familie, de prieteni, de membrii comunității și de Biblioteca lor.

Cei peste 1500 de participanți, copii, părinți și adulți s-au bucurat de activitățile și surprizele care le-au fost pregătite: ateliere de lectură, desen în acuarelă și creioane colorate, hand-made, jocuri interactive pentru copii, desene pe asfalt, concursuri cu premii.

Echipa bibliotecii, împreună cu doamna Oana-Raluca Boian, manager al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, mulțumește partenerilor noștri: Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, cu proiectul „Viitor în siguranță”; Asociația Tineri pentru Educație și Cultură, în colaborare cu Centrul de Excelență în Cultură și Civilizație Românească București, cu proiectul „Mihai Viteazul în cărțile românilor”; Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” Focșani, cu proiectul „Educație în sănătate”.

De asemenea, mulțumim invitaților: copiii de la Școala Gimnazială Vulturu și Grădinița Boțârlău, însoțiți de doamnele profesor Daniela Mazilu și Anca Iosif; elevii Școlii Gimnaziale „Ion Basgan”, coordonați de doamnele prof. înv. primar Carmen Neață și Maria Cristea; Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, coordonați de doamnele prof. înv. primar Mirela Enache, Bianca Stănculețu și Corina-Nicoleta Roșu; elevii claselor I și a II-a de la Școala Gimnazială Găgești din comuna Bolotești, însoțiți de doamna prof. înv. primar Mihaela Trandafir; elevii Școlii Gimnaziale „Oana-Diana Renea”, în cadrul proiectului „Școala de Vară” însoțiți de doamnele prof. înv. primar Florentina Văsii, Carmen Goleanu și Alina Maftei, dar și tuturor participanților – copii, părinți, bunici care au ales să fie alături de noi și în acest an la acest eveniment cu tradiție. Dorim să mulțumim voluntarilor, elevi și profesori, pentru prezență și implicare”, a precizat managerul bibliotecii, Oana-Raluca Boian.

Citește și:   Ministrul liberal al Dezvoltării a anunțat asigurarea fondurilor pentru programele PNDL și PNI

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.