În Australia a plouat la câteva ore după ce mii de români s-au rugat pentru oamenii afectați de incendii.

Un… fel de introducere: puterea rugăciunii și-a demonstrat efectul de atâtea ori. Pot depune mărturie în acest sens milioane de creștini care de-a lungul anilor s-au rugat și Dumnezeu le-a ascultat ruga. Când te rogi CU CREDINȚĂ, când îi ceri ceva lui Dumnezeu fără a te îndoi de rezolvarea cererii tale (așa cum Iisus Hristos a spus), atunci rugăciunea îți este ascultată.

Cel puțin câteva mii de români s-au rugat duminică, 5 ianuarie, la ora 10.00 (ora României), după ce la nivel național s-au trimis, încă de vineri, 3 ianuarie, zeci de mii de mesaje de invitație la rugăciune pentru ceea ce se întâmplă în Australia, acolo unde au loc incendii violente, pe circa 8 milioane de hectare de pădure.

După câteva ore, pe 5 ianuarie, dar și în ziua următoare (6 ianuarie), în multe zone din Australia a plouat, iar oamenii s-au bucurat nespus, după câteva luni în care n-au văzut picătură de ploaie, iar incendiile au făcut ravagii. Sigur, există încă numeroase focare de incendiu, iar pericolul nu a trecut, însă, noi, creștinii suntem convinși că rugăciunile pe care le-am făcut duminică dimineața au avut efect. Ateii vor spune că a fost o întâmplare. Este dreptul lor, însă acest lucru nu schimbă cu nimic ceea ce s-a întâmplat în realitate: a plouat după rugăciunile românilor, în condițiile în care, după cum spuneam, nu mai plouase de foarte mult timp. Slavă ție, Doamne! (Cristi IRIMIA)

 

Citește și:   Rezultatele acțiunilor de control tehnic în trafic efectuate de Registrul Auto Român în semestrul I din anul 2023

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.