În Australia a plouat la câteva ore după ce mii de români s-au rugat pentru oamenii afectați de incendii.

Un… fel de introducere: puterea rugăciunii și-a demonstrat efectul de atâtea ori. Pot depune mărturie în acest sens milioane de creștini care de-a lungul anilor s-au rugat și Dumnezeu le-a ascultat ruga. Când te rogi CU CREDINȚĂ, când îi ceri ceva lui Dumnezeu fără a te îndoi de rezolvarea cererii tale (așa cum Iisus Hristos a spus), atunci rugăciunea îți este ascultată.

Cel puțin câteva mii de români s-au rugat duminică, 5 ianuarie, la ora 10.00 (ora României), după ce la nivel național s-au trimis, încă de vineri, 3 ianuarie, zeci de mii de mesaje de invitație la rugăciune pentru ceea ce se întâmplă în Australia, acolo unde au loc incendii violente, pe circa 8 milioane de hectare de pădure.

După câteva ore, pe 5 ianuarie, dar și în ziua următoare (6 ianuarie), în multe zone din Australia a plouat, iar oamenii s-au bucurat nespus, după câteva luni în care n-au văzut picătură de ploaie, iar incendiile au făcut ravagii. Sigur, există încă numeroase focare de incendiu, iar pericolul nu a trecut, însă, noi, creștinii suntem convinși că rugăciunile pe care le-am făcut duminică dimineața au avut efect. Ateii vor spune că a fost o întâmplare. Este dreptul lor, însă acest lucru nu schimbă cu nimic ceea ce s-a întâmplat în realitate: a plouat după rugăciunile românilor, în condițiile în care, după cum spuneam, nu mai plouase de foarte mult timp. Slavă ție, Doamne! (Cristi IRIMIA)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.