Accident MORTAL pe DN 2 E 85, la intersecția spre Slobozia Ciorăști. Un alt accident s-a produs între Focșani și Garoafa.

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 2 -E85m la intersecția cu Slobozia Ciorăști. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și un moped.

Conform primelor date, conducătorul mopedului, un bărbat de 64 de ani, ar fi încercat să traverseze E85. Din nefericire, echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

Un alt accident s-a produs pe DN 2 E 85, între Focșani și Garoafa.

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 să intervină la un accident rutier care s-a produs la ieșire din Focșani spre Garoafa (la circa 6 km de municipiu). Conform primelor date, coliziunea avut loc între un tir și un autoturism, rezultând rănirea ușoară a unei femei care se afla la volanul autoturismului și a două pasagere minore.

Conducătorul tirului a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus de polițiști la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și:   Festival de Teatru Tânăr “Ora de Teatru”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.