Cine erau tinerii morți în accidentul de azi dimineață de la Boghești. Fetele locuiau în Boghești, iar băieții la Podu Turcului.

Adolescenta de 14 ani care a murit în accidentul produs la ora 3.20 pe drumul care traversează satul Plăcințeni din comuna Boghești (Vrancea) se numește Andreea Spînu și are părinții plecați în străinătate, conform primelor informații aflate de sursele noastre.

Cealaltă fată rănită grav în accident se numește Florentina Spulber, este tot din Boghești, și a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani imediat după accident. Ea a fost stabilizată de medici și are și suportul mamei, venită la spital să-i fie alături.

Șoferul mașinii avea 19 ani, era din Podu Turcului, și a decedat alături de celălalt băiat din mașină, în vârstă de 18 ani.

Vom reveni cu detalii.

Dumnezeu să-i ierte. Condoleanțe familiilor greu încercate în aceste momente!

 

Citește și:   DOCUMENT EXCLUSIV: Ce au scris medicii de la Urgențe pe fișa de consultații a focșăneanului Adrian Bataragă, care a murit după ce a fost trimis acasă. ”Șefa UPU, Mariana Dincă, este vinovată. Trebuie să răspundă pentru lipsa de profesionalism din unitatea pe care o conduce”, susține Eugenia Păhuță, sora lui Adrian Bataragă.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.