Campania anticorupție “M.A.I. etic, M.A.I. integru!” – activități preventive destinate cetățenilor și polițiștilor de ordine publică

În perioada 17-20 august 2021, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au desfășurat activități preventive în contextul derulării Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în comuna Slobozia Bradului cu ocazia derulării evenimentului “Cortul Întâlnirii Slobozia Bradului” și în municipiile Focșani și Adjud cu ocazia târgurilor săptămânale.

Activitățile sunt integrate „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine publică” și sau desfășurat cu sprijinul polițiștilor din domeniul de activitate Ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, respectiv Serviciul de Ordine Publică, Poliția municipiului Focșani, Poliția municipiului Adjud și Secția 2 Poliție Rurală Gugești, fiind adresate atât lucrătorilor Ministerului Afacerilor Interne, cât și cetățenilor.

Cu acestă ocazie, ofițerii de prevenire din cadrul S.J.A. Vrancea au distribuit materiale de informare (flyere) specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Ordinea Publică și integritatea fac echipă bună!”.

De asemenea, în vederea cunoașterii modului de acțiune în situația în care cetățenii sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, a fost popularizat Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806.

Considerăm că o informare cât mai eficientă destinată unui public cât mai larg, cu privire la instrumentele de sesizare a faptelor de corupție și a specificității acestora, reprezintă condiții ce stau la baza educației anticorupție în spiritul integrității.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VRANCEA

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.