Polițiștii vrânceni au desfășurat Campania ”Dăruim din suflet”

Polițiștii Biroului Rutier Focșani au pus ”mână de la mână” și au ajuns miercuri, 28 aprilie 2021, cu alimente, dulciuri, jucării la o familie cu 5 copii.

Vremea rece și ploioasă nu i-a împiedicat pe polițiștii vrânceni să încarce autospeciala cu pachete alimente, haine, dulciuri pentru 5 copii ce locuiesc într-o căsuță modestă într-o comuna din județ.

Părinții se străduiesc să lucreze toată ziua prin sat pentru a le oferi celor mici strictul necesar.

Când nu sunt la joacă, cei patru băieți și sora lor își ajută părinții la treburile gospodărești și, împreună, au reușit ”să facă rai” din ce au primit. Casa în care locuiesc le-a fost oferită de către un om cu suflet mare, iar astăzi i-am găsit în mijlocul treburilor gospodărești: au văruit, vopsit și pregătit cum se cuvine pentru sărbători mica gospodărie.

De departe, cea mai fericită a fost Alina, fetița de 9 ani care a primit și o trotinetă, poate nu întâmplător, de la colega noastră Alina. Bucuroasă, ne-a spus că o va împărți cu fratele mai mic, în vârstă de 6 ani.

„Nu este altă răsplata mai mare și mai plină de semnificație decât zâmbetele fericite ale copiilor și credința că, măcar pentru o zi, dăruind din suflet, am reușit să reaprindem speranța în sufletele lor”, se arată în comunicatul emis de IPJ Vrancea.

Campania ”Dăruim din suflet” continuă.

Citește și:   Accident MORTAL pe DN 2 - E 85, la ieșire din Focșani spre Garoafa. Un bărbat de 41 de ani, din Focșani, a murit.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.