Senator Raluca Ioan: ”Domnule deputat Halici, în funcțiile publice de director executiv al CJ Vrancea, prefect al județului și parlamentar, ce ați făcut pentru zona de munte a Vrancei?”

FOTO: Raluca Ioan, senator PNL de Vrancea și Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea

În așteptarea unei noi numiri pe funcție și în criză de subiecte, dl. deputat Nicușor Halici (foto dreapta) revendică în mod spontan pentru PSD proiectul de modernizare a DN 2L Soveja-Lepșa, căruia un guvern liberal i-a atribuit sursă de finanțare în 2020 și în mandatul căruia a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor.

Asta, după zeci de ani de nepăsare a administrației județene și centrale a PSD, care a ignorat acest drum esențial pentru revitalizarea turismului în zona de munte a județului Vrancea.
DN 2L Soveja-Lepșa era închis în februarie 2010, când dl. deputat Halici ateriza în Consiliul Județean Vrancea, pe o funcție de director executiv. A avut între timp la dispoziție un mandat de prefect și unul de deputat, fără nici o implicare notabilă în rezolvarea problemei.

Este posibil ca după un nou mandat de prefect al județului, dl. Halici să aibă șansa să circule fără teamă pe DN 2L Soveja-Lepșa, complet reabilitat și redat circulației ca urmare a demersurilor liberalilor din administrația județeană și centrală.

Îl întreb public pe dl. Halici dacă are o strategie sau o viziune proprie de revitalizare a zonei de munte a județului Vrancea, având în vedere că are o datorie de onoare față de zona din care provine. Ce ați făcut concret pentru zona de munte a județului Vrancea, domnule deputat Halici, în funcțiile publice de director executiv al CJ Vrancea, prefect al județului și parlamentar?

Comunicat primit de la Raluca Gabriela Ioan, senator PNL de Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.