Forța frumuseții feminine în suferință

Sub egida Primăriei Municipiului Focșani, Ansamblul folcloric ”ȚARA VRANCEI”, în parteneriat cu ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE  din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei,  organizează, miercuri 10 martie 2021, ora 18.00, la Sala BALADA – FOCȘANI, evenimentul ” FORȚA FRUMUSEȚII FEMININE ÎN SUFERINȚĂ”. Realizat cu binecuvântarea IPS CIPRIAN, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, în memoria celor care s-au jertfit în lagărele comuniste, în perioada 1944-1989, evenimentul îl are ca invitat special pe eseistul prahovean CHRISTIAN CRĂCIUN.

Mare iubitor de carte, profesor, scriitor și critic literar, CHRISTIAN CRĂCIUN ne va aminti de jertfa celor aproximativ două milioane de români care au trecut în această perioadă prin închisori, lagăre și alte locuri de detenție.

Vă așteptăm să ne fiți alături pentru a trăi împreună clipe emoționante, din istoria neamului românesc.

Accesul este gratuit, în limita a 30% din capacitatea sălii, în vederea respectării prevederilor privind combaterea pandemiei de COVID 19.

Evenimentul va fi transmis live pe Facebook.

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Istoricul Bogdan Constantin Dogaru, blocat de administratorul paginii FB Consiliul Județean Vrancea. ”Cenzura este un instrument al regimurilor totalitare”, susține B. C. Dogaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.